‘Efkes de weg kwijt’

Op 30 mei vindt de première plaats van “Efkes de weg kwijt”, een theaterproductie die beginnende dementie dichter bij de mensen brengt. Dit gaat door in Cantine Theater in Budel-Dorplein.‘Efkes de weg kwijt’

02-05-2018 09:34 – Ingezonden door Redactie

Op 30 mei vindt de première plaats van “Efkes de weg kwijt”, een theaterproductie die beginnende dementie dichter bij de mensen brengt. Dit gaat door in Cantine Theater in Budel-Dorplein. Op de facebook pagina wordt de voorstelling als volgt verwoord: “Door middel van een theatertour willen wij herkenbare situaties voor dementie patiënten gaan tonen aan een groot publiek. Aan jongeren, toekomstige mantelzorgers, winkelpersoneel, leden van sportverenigingen, zodat zoveel mogelijk mensen weten wat dement zijn betekent voor zowel de patiënt als de omgeving.” Efkes de weg kwijt is een initiatief van Sociaal Makelaars Cranendonck, werkgroep lokaal gezondheidsbeleid, Cultuurcraan, gemeente Cranendonck, Steunpunt Mantelzorg en Rick, met als doel het creëren van meer begrip en bewustzijn rondom dementie.

Speeldata:
17 mei Gastel St. Corneliuskapel TRY OUT aanvang 20:00 uur.
30 mei Budel-Dorplein Cantine Theater PREMIERE aanvang 20:00 uur.
1 juni Maarheeze De Smeltkroes aanvang 20:00 uur.
2 juni Budel De Borgh aanvang 20:00 uur.
7 juni Soerendonk Party Centrum Antoine aanvang 20:00 uur.
8 juni Budel-Schoot De Reinder aanvang 20:00 uur.

Gezien de verwachte belangstelling en een maximum aan het aantal bezoekers is het
noodzakelijk om vooraf aan te melden. Ga naar www.goedbezigcranendonck.nu en meld je digitaal aan. Ondervind je hierbij problemen of zijn er andere vragen, neem dan even contact op met: info@cultuurcraan.nl

Powered by Blog Grabber