Einde seizoenstoernooi jeugd badmintonclub Budel

Op woensdag 20 juni vond het ‘einde seizoenstoernooi’ plaats voor de jeugd van BadmintonClub Budel. Bij dit toernooi mochten de kinderen ook weer iemand meenemen.Einde seizoenstoernooi jeugd badmintonclub Budel

30-06-2018 10:05 – Ingezonden door redactie

Op woensdag 20 juni vond het ‘einde seizoenstoernooi’ plaats voor de jeugd van BadmintonClub Budel. Bij dit toernooi mochten de kinderen ook weer iemand meenemen.
Er werd gestart met 16 kinderen, waaronder 3 introducées. Er was deze woensdag een aantal kinderen afwezig in verband met schoolkamp of proefwerkweek. Na vier wedstrijdrondes, waar de kinderen telkens weer een andere tegenstander en/of medestander hadden, was er een einduitslag bekend.

Er waren prijzen voor alle kinderen, dit jaar georganiseerd in een soort tombola. Degene, die als eerste  was geëindigd, mocht het eerste een lotje trekken. En zo kreeg ieder op zijn of haar beurt een lotje met bijbehorend prijsje. De uitslagen staan elders op de sportpagina’s.

Toernooi beker seizoen 2017-2018
Het hele jaar door worden er interne toernooitjes georganiseerd en hier komt ook weer een uitslag uit. Alle toernooitjes tellen mee voor de toernooibeker seizoen 2017-2018. De toernooitjes die meetellen zijn: Herfsttoernooi, Kersttoernooi, Carnavalstoernooi, Clubkampioenschappen, Ouder/Kind toernooi en Einde-seizoenstoernooi. De punten van ieder kind worden opgeteld en daar komt dan een winnaar uit. Dit jaar is de toernooibeker gewonnen door Sepp Vlassak. De badmintonclub wil via HAC Weekblad alle kinderen en hun ouders/begeleiders een hele fijne vakantie wensen. Woensdag 5 september starten de trainingen voor het nieuwe seizoen. Tot dan!

Powered by Blog Grabber