Elektro Bowilek Expert blijft bereikbaar tijdens wegenwerken

HAMONT-ACHEL – Tijdens de wegenwerken tussen Hamont en Neerpelt hebben heel wat klanten hun weg toch gevonden naar Elektro Bowilek. En om dat te vieren worden er binnenkort extra Open Deur Dagen georganiseerd….Elektro Bowilek Expert blijft bereikbaar tijdens wegenwerken

10-08-2018 10:10 – Ingezonden door Redactie

HAMONT-ACHEL – Tijdens de wegenwerken tussen Hamont en Neerpelt hebben heel wat klanten hun weg toch gevonden naar Elektro Bowilek. En om dat te vieren worden er binnenkort extra Open Deur Dagen georganiseerd. “We willen namelijk alle klanten, die tijdens de werken toch een bezoek en een factuuraankoop hebben gedaan bedanken voor hun loyaliteit,” vertellen zaakvoerders Robert en Anja. “Voor deze klanten hebben we een erg interessante actie lopen tijdens deze Open Deur Dagen!”

De winkel aan de Hamonterweg is tijdens de wegenwerken steeds bereikbaar gebleven. Naar verwachting zullen de werken ter hoogte van de winkel omstreeks half september afgerond worden. “En dan is het tijd om te vieren,” vertellen Robert en Anja. “We willen onze trouwe klanten eens extra in de watten leggen! De datum van deze extra Open Deur Dagen maken we zo snel mogelijk bekend. Hou dus HAC Weekblad in de gaten!”

Elektro Bowilek draagt een goed advies en een correcte service hoog in het vaandel. “Onze klanten weten dat ze bij ons terecht kunnen voor goede informatie en advies op maat,” vertelt Anja. “Dit is een van onze sterkste troeven, naast het uitgebreide assortiment. Wij bieden niet enkel advies bij de aankoop, maar ook bij plaatsing, installatie en eventuele herstelling van producten kunnen ze op onze expertise rekenen. En bij de aankoop van bijvoorbeeld inbouwapparatuur is het geen probleem dat we ter plaatse het inmeten in orde maken.” Het team van Elektro Bowilek kan trouwens sinds kort rekenen op de deskundigheid van nieuwe technieker Kristof. Hij deed al jarenlange ervaring op in de branche en hij staat in voor de leveringen, herstellingen en plaatsingen van de producten. “En ook onze zoon Jordy is bij ons aan de slag als jobstudent,” vertelt Anja.

Het aanbod is veelzijdig. Denk aan tv, audio, computer en multimedia, maar ook grote en kleine huishoudelijke toestellen en inbouwapparaten voor de keuken. “En eveneens voor LED verlichting en domotica is iedereen hier aan het juiste adres,” legt Robert uit. “Ook kotstudenten kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld een koelkastje of laptop. Bovendien kunnen we producten die niet in de winkel aanwezig zijn altijd bestellen.”

Kijk voor het volledige assortiment op www.elektrobowilek.expert.beDe winkel is gelegen aan de Hamonterweg 183 in Hamont-Achel. Ook telefonisch bereikbaar via tel. 0032 11 445122.

Powered by Blog Grabber