Enthousiast onthaal Sinterklaas op Klikkelstein

Ook dit jaar is sinterklaas met zijn pieten op bezoek geweest bij Klikkelstein kinderopvang. Alle kinderen tot 4 jaar en hun broertjes en zusjes waren voor deze spannende ochtend uitgenodigd.Enthousiast onthaal Sinterklaas op Klikkelstein

01-12-2018 15:14 – Ingezonden door Redactie

Ook dit jaar is sinterklaas met zijn pieten op bezoek geweest bij Klikkelstein kinderopvang. Alle kinderen tot 4 jaar en hun broertjes en zusjes waren voor deze spannende ochtend uitgenodigd. Samen met de sport pieten werd er volop geklommen, geklauterd, gekropen en gesprongen. Enthousiast zongen de kinderen liedjes voor de sint en werd er uitgebreid tijd gemaakt om samen op de foto te gaan. Het was zoals altijd weer een gezellig samenzijn van kinderen, ouders, Sint en Pieten.

Powered by Blog Grabber