EP: Van der Kampen viert 25 jarig bestaan!

In december, 25 jaar geleden zijn Lion en Riek van der Kampen begonnen met hun winkel in consumentenelektronica. Het was  een voormalige garage met een oppervlakte van 40m2 in Soerendonk met een eigen…EP: Van der Kampen viert 25 jarig bestaan!

03-12-2018 20:46 – Ingezonden door Redactie

In december, 25 jaar geleden zijn Lion en Riek van der Kampen begonnen met hun winkel in consumentenelektronica. Het was  een voormalige garage met een oppervlakte van 40m2 in Soerendonk met een eigen technische dienst voor reparaties. Vanwege groot succes was deze al snel te klein. Dat was de reden om ruim 2 jaar later te verhuizen naar een groter pand in Budel met een winkeloppervlakte van 100m2 . Hier kregen ze tevens de beschikking over een nog grotere werkplaats, waardoor ze de groei aan reparaties verder konden uitbouwen . Inmiddels hadden ze zich  aangesloten bij de inkooporganisatie EP: . Dit om een groter assortiment te kunnen bieden met concurrerende prijzen. Vervolgens groeide ze weer uit hun jasje. Vandaar dat ze In 2001 verhuisde naar de Dr. Anton Mathijsenstraat waar ze de beschikking kregen over 400 m2 winkeloppervlakte. Hierdoor konden ze hun assortiment nog verder uitbreiden met de verkoop van witgoed. In de daaropvolgende jaren is EP: Van der Kampen een begrip in de regio geworden. Dit omdat ze staan voor goede service ,eerlijk advies en de beschikking hebben over een eigen technische dienst. Dit zal dan ook voor de toekomst hoog in het vaandel blijven staan, waardoor ze ervan overtuigd zijn straks met u ook het 30 jarig jubileum te kunnen gaan vieren.
Om iedereen hiervoor te bedanken vieren ze in de maand december feest. Ze geven 25 prijzen weg. Iedere klant die iets koopt maakt kans op onder andere een Bosch wasmachine, Liebherr diepvries, LG soundbox, stofzuigers en nog vele andere prijzen.
Dus kom langs bij EP: van der Kampen, Dr. Anton Mathijsenstraat 11 te Budel en profiteer van de vele jubileumacties en maak kans op  deze fantastische prijzen.

Powered by Blog Grabber