Erik de Ridder aanbevolen als nieuwe watergraaf

Het algemeen bestuur van Waterschap De Dommel heeft op 14 februari 2019 unaniem besloten om Erik de Ridder aan te bevelen als nieuwe watergraaf.Erik de Ridder aanbevolen als nieuwe watergraaf

23-02-2019 11:00 – Ingezonden door Redactie

Het algemeen bestuur van Waterschap De Dommel heeft op 14 februari 2019 unaniem besloten om Erik de Ridder aan te bevelen als nieuwe watergraaf. Hij volgt daarmee Peter Glas op. De benoeming geldt voor een periode van zes jaar, waarna de watergraaf herbenoemd kan worden. Als de voordracht wordt overgenomen, begint Erik de Ridder naar verwachting in het voorjaar als watergraaf bij Waterschap De Dommel.

Voorzitter van de vertrouwenscommissie van het algemeen bestuur en waarnemend watergraaf Lex Huijbers: “Erik de Ridder is een verbinder die vooral samen met partners de complexe wateropgaves, waarvoor Waterschap De Dommel staat, wil oppakken. Zijn jarenlange bestuurlijke ervaring als wethouder van de gemeente Tilburg is voor hem een uitstekend vertrekpunt. Het algemeen bestuur heeft er veel vertrouwen in dat Erik de Ridder goed sturing kan geven aan de ‘van buiten naar binnen beweging’ die het waterschap wil maken.

Powered by Blog Grabber