Evenementenkalender van VVV Cranendonck

Beste bestuurders van verenigingen, weten jullie dat VVV Cranendonck ervoor kan zorgen dat jullie evenement geplaatst wordt op de algemene website van de VVV Nederland, VVV Groote Heide en de VVV app?…Evenementenkalender van VVV Cranendonck

06-12-2018 12:12 – Ingezonden door Redactie

CRANENDONCK – Beste bestuurders van verenigingen, weten jullie dat VVV Cranendonck ervoor kan zorgen dat jullie evenement geplaatst wordt op de algemene website van de VVV Nederland, VVV Groote Heide en de VVV app? Weten jullie dat ze dit evenement tegen een kleine vergoeding ook kunnen plaatsen op de groene borden, die aan het begin staan van iedere dorpskern? En weten jullie dat ze in de winkel van VVV Cranendonck een groot TV scherm hebben hangen, waarop ze dit evenement ook kunnen promoten? Ook stelt VVV Cranendonck maandelijks een digitale evenementenkalender samen die verstuurd wordt aan heel wat geadresseerden. Daarom mogen verenigingen hun jaarkalender ook zeker doormailen naar info@vvvcranendonck.nl. VVV Cranendonck neemt de activiteiten dan op in hun kalender waardoor iedere inwoner en bezoeker meteen kan zien wat er allemaal te doen is in de gemeente.

Om het de bezoekers in deze drukke decembermaand gemakkelijk te maken hebben de vrijwilligers leuke cadeaupakketjes samengesteld. Denk daarbij aan overheerlijke streekproducten en producten die passen bij het Gevuul van Buul zoals een sjaal en muts, Os moen thee, of smokkelcadeautjes. Of combineer het Winterhapjes boekje met een wandel- of fietsknooppunten routekaart. Volop cadeau ideeën en cadeaukaarten die je vindt bij VVV Cranendonck. De vrijwilligers staan voor u klaar op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag tot 13.00 uur.

Powered by Blog Grabber