Excursie Champignonkwekerij  

Op zondagmorgen 6 mei om 10:30 uur organiseert ANV land van Cranendonck een excursie bij champignonkwekerij van Dijk in Leende (Strijp).Excursie Champignonkwekerij  

05-05-2018 12:12 – Ingezonden door Redactie

Op zondagmorgen 6 mei om 10:30 uur organiseert ANV land van Cranendonck een excursie bij champignonkwekerij van Dijk in Leende (Strijp). Bij de fam van Dijk worden in 7 cellen champignons gekweekt. Onder begeleiding van de kweker kunnen we in deze excursie de verschillende stadia van het groeiproces bekijken; van een net gevulde cel met paardenmest tot een cel waar de derde vlucht plaatsvindt waarbij de laatste champignons worden geplukt. Als lid van het ANV land van Cranendonck nodigen wij u van harte uit om hieraan deel te nemen. De excursie start om 10:30 uuren duurt tot uiterlijk 12:00 uur. Zorg dat u tijdig aanwezig bent. Locatie: Champignonkwekerij fam van Dijk Hoogeindseweg 9  5595 GM Leende(strijp)

Powered by Blog Grabber