Expo in Galerie Beeldentemmers

Vol trots presenteert Galerie Beeldentemmers de tweede expositie in het pand aan de Fabrieksstraat 68 in Budel. Na een zeer goed bezochte opening expositie met werk van Jorrit de Kort en Angeline Maas…Expo in Galerie Beeldentemmers

03-05-2018 19:19 – Ingezonden door Redactie

Vol trots presenteert Galerie Beeldentemmers de tweede expositie in het pand aan de Fabrieksstraat 68 in Budel. Na een zeer goed bezochte opening expositie met werk van Jorrit de Kort en Angeline Maas (de eigenaars van de galerij) en Marijn Geers en Marianne Maas is het nu de beurt aan Caroline Boogaard en Geert Jan Vollenbronck. Dit photo artist duo voelt zich in haar element op plaatsen waar schoonheid en verval samenkomen. De combinatie van menselijke aanwezigheid en de kracht van de natuur resulteert in een poëtische kijk op een soms verborgen werkelijkheid. Ze gebruiken hun camera’s eerder als middel om ingrediënten voor het fotowerk mee te verzamelen, dan om foto’s mee te maken die meteen een eindresultaat vormen. Door de beelden digitaal te mengen, creëren ze meerlaagse fotowerken die nieuwe kleuren en perspectieven laten zien. Hoewel de beelden bewust verzameld worden , ontstaat het eindresultaat juist uit een reeks van verschillende bewerkingen waarvan van tevoren niet te weten is hoe ze op elkaar reageren. Dit ongeleide proces is wat de creatie van het fotowerk kenmerkt. Naast het werk van Caroline Boogaard en Geert Jan Vollenbronck zal er ook werk te zien zijn Jorrit de Kort en Angeline Maas. De opening van deze expositie is op 10 mei van 12.00 tot 17.00 uur en op 13 mei. Hierna op afspraak en tijdens de open ateliers. Kijk voor meer info ook op www.beeldentemmers.nl

Powered by Blog Grabber