Expo Kunstzinnig in Oude Kerkje Middelbeers

In het weekend van 27 en 28 oktober exposeert Kunstzinnig in het Oude Kerkje in Middelbeers. Kunstzinnig is een groep van 4 mensen die exposeren met  keramisch werk, fotografie, schilder- en tekenwerk.Expo Kunstzinnig in Oude Kerkje Middelbeers

22-10-2018 16:12 – Ingezonden door Redactie

In het weekend van 27 en 28 oktober exposeert Kunstzinnig in het Oude Kerkje in Middelbeers. Kunstzinnig is een groep van 4 mensen die exposeren met  keramisch werk, fotografie, schilder- en tekenwerk. De diversiteit van het werk maakt de expositie interessant en versterkt ook elkaars werk. De exposanten zijn ook beide dagen aanwezig zodat u met vragen bij ze terecht kunt. De groepsleden zijn:  José van Willigen, Margo Kauwenberg, Jan de Jong, Ingeborg van de Donk. Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur. De entree is €2,00 (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons opFacebook www.facebook.com/oudekerkje

Powered by Blog Grabber