Expo Modevakschool Kitty Sanders  

In het weekend van 10 en 11 november exposeert Modevakschool Kitty Sanders uit  Eindhoven in het Oude Kerkje in Middelbeers.Expo Modevakschool Kitty Sanders  

11-11-2018 11:48 – Ingezonden door Redactie

In het weekend van 10 en 11 november exposeert Modevakschool Kitty Sanders uit  Eindhoven in het Oude Kerkje in Middelbeers.

Een aantal deelnemers van modevakschool Kitty Sanders exposeert alweer voor de vierde keer met hoeden en kleding. Deze keer is er gewerkt met het thema “Bekende meesters” ter inspiratie. Alle deelnemers hebben hard gewerkt met dit thema en de resultaten zijn verrassend en divers. Dus kom zeker kijken en ontdekken door welke meester zij geïnspireerd  zijn. Naast de expositie zijn de hoeden ook te koop.
Ook dit jaar zullen er een grote hoeveelheid hoeden en mutsen zijn om te passen, te kopen, te kijken en je over te verbazen. Even kennismaken met de deelnemers van deze expositie: Kitty Sanders, Loes Freeman, Monique Bolwerk, Natascha Wishaupt en Tonny Humblet. Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13.00 tot 17.00 uur, op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entree is €2,00 (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.
Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. of kijk op Facebook: www.facebook.com/oudekerkje

Powered by Blog Grabber