Expositie in Pop Up Galerie Nederweert

Pop Up Galerie Nederweert (PUGN) presenteert momenteel een gevarieerde expositie met diverse kunstvormen. Wegens grote populariteit maakt het werk van Tejo Cardinaal (Weert / kunstbreien) ook tijdens de nieuwe periode nog deel uit van de expositie. Zo ook de keramiek van Doortje Groteclaes (Sterksel)….Expositie in Pop Up Galerie Nederweert

26-12-2018 12:36 – Ingezonden door Redactie

Pop Up Galerie Nederweert (PUGN) presenteert momenteel een gevarieerde expositie met diverse kunstvormen. Wegens grote populariteit maakt het werk van Tejo Cardinaal (Weert / kunstbreien) ook tijdens de nieuwe periode nog deel uit van de expositie. Zo ook de keramiek van Doortje Groteclaes (Sterksel). Nieuw zijn:  Betsy de Vries (Budel / schilderkunst), Wim Wilmsen (Landgraaf / beeldhouwwerk), Geer Gielen (Nederweert / collages), Tilly Kraaijvanger Weert (Weert / schilderkunst – sieraden) en Mia van Roy (Budel / keramiek). Het schilderwerk van Betsy de Vries uit Budel kenmerkt zich door de weergave van haar warme karakter, ‘verwoordt’ door intens kleurgebruik, vorm en techniek. Dit zijn haar gereedschappen om een oneindige variëteit aan onderwerpen weer te geven op het schildersdoek. Voor meer info over de andere exposanten: kijk op www.popup-galerie.nl. Pop Up Galerie Nederweert is gelegen aan de Kerkstraat 53 in Nederweert en de expo loopt nog tot en met 3 februari.  Voor meer informatie over de expo kijk op www.popup-galerie.nl.

Powered by Blog Grabber