Expositie Outsider Art in Het Oude Kerkje

In het weekend van 16 en 17 februari is er een expositie met Outsider Art  in het Oude Kerkje in Middelbeers. Het betreft een expositie met Outsider Art.Expositie Outsider Art in Het Oude Kerkje

16-02-2019 11:11 – Ingezonden door Redactie

In het weekend van 16 en 17 februari is er een expositie met Outsider Art  in het Oude Kerkje in Middelbeers. Het betreft een expositie met Outsider Art. Meer specifiek, kunst gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. De kunstwerken worden gemaakt door kunstenaars van Stichting Severinus, Lunet Zorg en Amarant. De deelnemende kunstenaars zijn aan de slag gegaan met het thema Natuur. Er worden schilderijen en keramiek werken tentoongesteld. Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur. De entree is 2,00 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje

Powered by Blog Grabber