Expositie ‘Wanderlust’

Nog tot en met 31 januari kan iedereen een bezoek brengen aan de expositie ‘Wanderlust’ van kunstenares Marijn Geers. ‘Wanderlust’ staat voor de sterke behoefte om erop uit te gaan en de wereld te ontdekken.Expositie ‘Wanderlust’

02-01-2019 14:16 – Ingezonden door Redactie

Nog tot en met 31 januari kan iedereen een bezoek brengen aan de expositie ‘Wanderlust’ van kunstenares Marijn Geers. ‘Wanderlust’ staat voor de sterke behoefte om erop uit te gaan en de wereld te ontdekken. De expositie is bij Crelan Bank aan de Heerstraat 3 B1 in Neerpelt en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.15 uur en op dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.00 uur. Meer info op www.marijngeers-art.nl of op de facebookpagnia: Marijn Geers Art.

Powered by Blog Grabber