Expositie Wereldwinkel in vitrines zorgcentrum Kempenhof

Tot en met 23 juni zijn de vitrines op de begane grond van zorgcentrum Kempenhof ingericht met een bijzondere selectie uit het gevarieerde en kleurrijke aanbod van de Wereldwinkel. Niet alleen om de bezoekers de mogelijkheid te geven een origineel cadeautje aan te kopen, maar zeker ook om aandacht te…Expositie Wereldwinkel in vitrines zorgcentrum Kempenhof

28-04-2018 17:14 – Ingezonden door Redactie

Tot en met 23 juni zijn de vitrines op de begane grond van zorgcentrum Kempenhof ingericht met een bijzondere selectie uit het gevarieerde en kleurrijke aanbod van de Wereldwinkel. Niet alleen om de bezoekers de mogelijkheid te geven een origineel cadeautje aan te kopen, maar zeker ook om aandacht te vragen voor dit prachtige initiatief. De Wereldwinkel in Valkenswaard is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk en bestaat al ruim vijfendertig jaar. Eventuele winst wordt gebruikt om de winkel draaiend te houden en besteed aan goede doelen en projecten. De winkel wordt gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers en verkoopt fairtrade artikelen en duurzame cadeaus van over de hele wereld. Fairtrade is gebaseerd op verschillende principes; respect voor mens en milieu, handelsrelaties die gestoeld zijn op dialoog en respect, ondersteuning van de producenten en transparantie van de handelsketen. Voor meer informatie www.wereldwinkelvalkenswaard.nl of loop eens binnen bij: Wereldwinkel dé fairtrade cadeauwinkel, Eindhovenseweg 72a in Valkenswaard. Nieuwsgierig geworden? De expositie is tot en met 23 juni 2018 te zien in zorgcentrum Kempenhof (Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard). U bent dagelijks van harte welkom van 9.00 tot 17.00 uur.

Wilt u ook exposeren? Vraag naar de mogelijkheden en stuur een email naar Louise Peeters (coördinator exposities Valkenhof) louise@artpartners.nl

Powered by Blog Grabber