Eye Care heeft alles in huis voor een nieuwe kinderbril

Optiek Eye Care, op het marktplein van Hamont, heeft een grote keuze in trendy kinder en tiener brillen. Er is voor elk wat wils. En via hun website kunt  u ook online brillen passen. Erg leuk om op voorhand…Eye Care heeft alles in huis voor een nieuwe kinderbril

23-09-2018 14:12 – Ingezonden door Redactie

Optiek Eye Care, op het marktplein van Hamont, heeft een grote keuze in trendy kinder en tiener brillen. Er is voor elk wat wils. En via hun website kunt  u ook online brillen passen. Erg leuk om op voorhand al enkele montuurtjes te ontdekken.

Optiek Eye Care onderscheidt zich al jaren als het gaat over kwaliteit en goede service. Het aanbod leuke brillen is erg divers. “Zowel voor de allerkleinsten als voor de tieners “ vertelt zaakvoerder Bob Bourdeaud’huy. Bovendien verkopen we diverse topmerken zoals Ray Ban, Nike, Vingino, Youpi en BBig enz.Natuurlijk zijn ook zonnebrillen, met de beste UV bescherming, op sterkte geen enkel probleem. Ook erg populair zijn de brillen van Zenka. Dit merk biedt brillen aan met verwisselbare frontjes, zodat je iedere dag je bril perfect kan aanpassen aan je outfit. Er is keuze uit tal van vrolijke kleurtjes en motiefjes.  

Trouwens, wie in het bezit is van een voorschrift van een oogarts krijgt tot de leeftijd van 18 jaar zijn glazen volledig terugbetaald via het ziekenfonds.  “Wij doen daar nog een schepje bovenop, want wie een bril bij ons aankoopt krijgt ook de ontspiegeling op de glazen gratis aangeboden! Ook op het montuur krijg je nog een mooie vergoeding.  Alzo heb je reeds een complete bril vanaf 21 euro. Zeker de moeite dus!”

Een andere troef van Optiek Eye Care is hun Confortissimo garantie. “Wij geven namelijk twee jaar waarborg op bril en glazen bij breuk of beschadiging.  Bovendien zijn we waarschijnlijk de enige optiekzaak die ook garantie geeft op het krassen van de veilige kunststof glazen. Verder zijn de meeste van onze modellen voorzien van een veerscharnier, wat ervoor zorgt dat de brilveer nog extra naar buiten kan uitbuigen en het dus erg geschikt maakt voor kinderen.

Wie op zoek is naar een geschikte en veilige zonnebril, al dan niet op sterkte, kan ook zeker binnenlopen bij Optiek Eye Care. Zo zijn er bijvoorbeeld voor de allerkleinsten  verschillende fleurige modelletjes, voorzien van een hoofdbandje waardoor de brilletjes goed op hun plaats blijven zitten. Maar natuurlijk zijn er heel wat modellen beschikbaar voor alle leeftijdscategorieën.

Weet je niet zeker welk model het beste op jouw neus zou passen? Surf dan snel naar www.eyecare.be Daar kan je via een simpele klik tal van brillen online passen. Zo zie je meteen wat je leuk zou staan. Je mag zelfs tot vijf modelletjes uitkiezen, die je dan in de winkel eens  ‘echt’ kan passen. Deze service is helemaal gratis, er is geen aankoopverplichting en het is ontzettend plezant !

Optiek Eye Care is gelegen Stad 30 in Hamont-Achel. Voor meer info kijk zeker op www.eyecare.be of loop eens binnen in de winkel!

Powered by Blog Grabber