Familie-winteravond-wandelzoektocht

Op vrijdagavond 22 februari organiseerde de Gezinsbond Overpelt een familie-winteravond-wandelzoektocht.Familie-winteravond-wandelzoektocht

11-03-2019 10:53 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdagavond 22 februari organiseerde de Gezinsbond Overpelt een familie-winteravond-wandelzoektocht. Het thema ‘Op zoek naar de schat van Ballasterus’ maakten velen nieuwsgierig. Rond 19.00 uur was iedereen present aan de Ballasthoeve vanwaar de tocht vertrok. Het was een succes voor groot en klein. De schat werd dankzij de uitgevoerde opdrachten door de enthousiaste kinderen uiteindelijk gevonden. Bij aankomst aan de Ballasthoeve bogen de ouders zich genietend van een warme chocomelk over de fascinerende tekst van het stedenspel. Het was gewoonweg een fijne en geslaagde winteravond. Interesse om lid of vrijwilliger te worden van de Gezinsbond? Surf naar www.gezinsbond.be of www.gezinsbondoverpelt.be

Powered by Blog Grabber