Familiebedrijf Bannenberg, boomkwekerij en tuincentrum

Net op de rand van Valkenswaard is Boomkwekerij en Tuincentrum Bannenberg gelegen. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en de aanleg van uw tuin. Bovendien bieden ze in de eigen kwekerij…Familiebedrijf Bannenberg, boomkwekerij en tuincentrum

30-09-2018 12:12 – Ingezonden door Redactie

Net op de rand van Valkenswaard is Boomkwekerij en Tuincentrum Bannenberg gelegen. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en de aanleg van uw tuin. Bovendien bieden ze in de eigen kwekerij een erg ruim assortiment planten aan, met meer dan 1000 soorten buitenplanten op voorraad.

Persoonlijk advies wordt erg hoog in het vaandel gedragen door de familie Bannenberg. Ondertussen staat zoon Tom al ruim 2,5 jaar aan het roer van de zaak maar hij is al van kinds af aan te vinden in het bedrijf. Tom behaalde zijn diploma tot European Tree Worker, waardoor hij nu de titel van professioneel boomverzorger heeft. Hij heeft kennis van zaken over alles wat met bomen te maken heeft. Denk aan de verzorging, de voeding, het onderhoud en de ontwikkeling.” In de kwekerij worden allerlei soorten bomen, heesters, coniferen,… aangeboden. “Eigenlijk hebben we alle planten voor de tuin in ons aanbod,” gaat Tom verder. “Van vaste planten tot struiken en bomen. We hebben het hele jaar door aanbod.”

Service blijft hier nog altijd onmisbaar. “En dat appreciëren de klanten,” vertelt Tom. “Niet enkel staan we paraat met een passend advies op maat, ook even helpen met bijvoorbeeld de zakken potgrond naar de auto dragen behoort tot de service.” Tuincentrum Bannenberg is de ideale partner voor uw tuin. Zij leveren maatwerk van A tot Z. Zo staan ze in voor het ontwerp, een correcte offerte, de uitvoering en het onderhoud. “We staan open voor alle projecten,” vertelt Tom. “Van 2 m2 tot 2000 m2! Bovendien is het persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk voor ons. We hebben een klein team, uiteraard voorzien van de nodige vakkennis, waardoor de klanten precies weten bij wie ze terecht kunnen met hun vragen. ” In het tuincentrum zijn trouwens verschillende meststoffen en potgronden te vinden voor de verzorging en het onderhoud van uw tuin. “Bovendien bieden we ook bestrijdingsmiddelen aan. We hebben zowel chemische als biologische producten in ons assortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis om uw planten goed te laten groeien! Daarnaast zijn we ook Premium DCM Dealer.”

Boomkwekerij en Tuincentrum Bannenberg is gelegen aan de rand van Valkenswaard, aan de Hoeve 1. Kijk zeker eens op www.tuincentrum-bannenberg.nl Bellen kan naar 0031 402043283 of mail naar info@tuincentrum-bannenberg.nl Boomkwekerij en Tuincentrum Bannenberg is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur, op vrijdag zelfs tot 19.00 uur. En op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zon- en feestdagen zijn ze gesloten.

Powered by Blog Grabber