Fashion Event bij Anne Belle Mode in Weert

Wie op zoek is naar mode, met net dat tikkeltje extra, is bij Anne Belle Mode in de Maasstraat in Weert zeker aan het juiste adres. Zaakvoerster Gaby Croonen: “We zijn altijd op zoek naar unieke, kwalitatief…Fashion Event bij Anne Belle Mode in Weert

17-02-2019 21:36 – Ingezonden door Redactie

Wie op zoek is naar mode, met net dat tikkeltje extra, is bij Anne Belle Mode in de Maasstraat in Weert zeker aan het juiste adres. Zaakvoerster Gaby Croonen: “We zijn altijd op zoek naar unieke, kwalitatief hoogstaande kledingstukken. We durven anders te zijn met onze collecties en zo kunnen we ons onderscheiden.” Anne Belle Mode bestaat dit jaar trouwens 45 jaar en dat wordt gevierd met een heus Fashion Event. Iedereen is op zaterdag 23 februari welkom om, onder het genot van een drankje, de nieuwe collecties voor de lente en zomer 2019 te ontdekken!

Anne Belle Mode werd 45 jaar geleden opgericht door de ouders van Gaby. Voorheen was de zaak gevestigd in de Muntpassage, maar ondertussen weet iedereen de winkel al 25 jaar te zitten in een van de monumentale panden aan de Maasstraat. “Het is inderdaad een familiezaak,” vertelt Gaby. “Nadat de eerste verbouwing aan de Muntpassage gestart was, werd er besloten om een van de woonhuizen hier in de Maasstraat om te toveren tot winkel. En dat was een unicum! Het motto van mijn ouders was toen ook al ‘durven doen’, en dat is iets wat ik nu zeker verderzet in de collecties die we aanbieden.” De kledingrekken bevestigen dit, want heel wat artikelen erg trendy en kleurrijk. “Maar ook voor klassiek met een twist is iedereen hier welkom!” legt Gaby uit. “Zo spreken we verschillende segmenten aan en kan iedereen hier terecht voor een mooie outfit, met net dat tikkeltje extra.”

Het Belgisch merk Julia June, Moschino (Love), Paul Smith, Penny Black en Iceplay (onderdeel van Iceberg,… het is slechts een greep uit de vele merken die Anne Belle Mode voert. “Penny Black bijvoorbeeld, lanceert gemakkelijk draagbare collecties die zeer in de smaak vallen bij onze klanten. Wij zijn tevens de eerste winkel die het merk Iceplay aanbiedt! Zo hebben we een erg ruim aanbod waar zowel basisstukken te vinden zijn, die dan weer perfect te combineren zijn om zo tot de perfecte outfit te komen. Een goed basistuk is trouwens altijd goed om in je kast te hebben!” En om de outfit helemaal compleet te maken sieren ook schoentjes en leuke accessoires zoals riempjes en sjaaltjes de winkel, waardoor je er alles onder één dak kan vinden.

Fashion Event
Omdat Anne Belle dit jaar al 45 kaarsjes mag uitblazen is er reden voor een feestje! En dat komt er op zaterdag 23 februari met een groots Fashion Event. Om 11.30 uur , 13.30 uur en 15.30 uur zijn er leuke modeshows gepland zodat iedereen de nieuwe collecties voor de lente en zomer 2019 kan ontdekken. En uiteraard zal een drankje die dag niet ontbreken. “En om de dag nog extra feestelijk te maken hebben we ook voor een ‘big surprise’ gezorgd,” gaat Gaby verder, “zeker de moeite dus om langs te komen!”

Anne Belle Mode is gelegen aan de Maasstraat 3 in Weert. Op www.annebellemodeweert.nl is meer informatie te vinden over de verschillende merken en collecties. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur, op maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Powered by Blog Grabber