Fataal – Als geweld zinloos is (12+)

Na de succesvolle film ‘Fataal’ is het aangrijpende verhaal over zinloos geweld van de jonge filmmaker Jesse Bleekmolen vanaf april 2018 als muziektheatervoorstelling te zien in de Nederlandse theaters….Fataal – Als geweld zinloos is (12+)

08-04-2018 11:01 – Ingezonden door Redactie

Na de succesvolle film ‘Fataal’ is het aangrijpende verhaal over zinloos geweld van de jonge filmmaker Jesse Bleekmolen vanaf april 2018 als muziektheatervoorstelling te zien in de Nederlandse theaters. Op woensdag 11 april is ‘Fataal’ te zien in Theater De Hofnar.

De voorstelling ‘Fataal’ gaat over Milan, Milan heeft een droom. Hij wil een club. Een club waar je op goede muziek van de beste DJ’s, tot diep in de nacht kunt dansen. En hij wil trouwen met Sophie. Dat wil hij liever vandaag dan morgen. Omdat Milan een vastbijter en een doorzetter is, gaat dat hem ook lukken. Binnen de kortste keren is de club een succes. Maar op een avond zijn er drie jongens die zich agressief gedragen. Ze worden de tent uitgezet en willen wraak. Ze wachten Milan op en slaan hem in elkaar. Zo komt Milan in een rolstoel terecht; hij zal nooit meer op z’n benen kunnen staan. Hoe komt hij over dat trauma heen, vallen al zijn dromen in duigen en zal de liefde voor Sophie standhouden? Een aangrijpend verhaal over zinloos geweld en de gevolgen daarvan; maar ook een verhaal over de kracht van liefde.

’Fataal’ was vorig jaar een succesvolle speelfilm met een scenario van Dick van den Heuvel en Jesse Bleekemolen. Nu brengt Homemade Productions de film als muziektheatervoorstelling naar het theater; gemaakt in de traditie van de Carry Slee musicals die Homemade eerder in de theaters bracht. Een aangrijpende voorstelling over zinloos geweld met prachtige songs en energieke dans. Meer info en tickets via www.hofnar.nl

Powered by Blog Grabber