FC cranendonck JO11-1 kampioen

FC Cranendonck JO 11-1 is afgelopen zaterdag zonder te spelen kampioen geworden.FC cranendonck JO11-1 kampioen

21-12-2018 10:54 – Ingezonden door Redactie

FC Cranendonck JO 11-1 is afgelopen zaterdag zonder te spelen kampioen geworden. Omdat ze afhankelijk waren van de uitslag van de wedstrijd  vv Maarheeze JO11-1 tegen RKSVsterksel JO11-1 vertrok het hele team naar sportpark De Romrijten om deze wedstrijd te gaan kijken. vv Maarheeze en Sterksel maakten er een spannende pot van en eindigde uiteindelijk in 0-0. Deze uitslag was voldoende om het kampioenschap binnen te slepen.

Sten, Boote, Jan, Raf, Ties, Finn, Pim, Sem, Tygo en natuurlijk trainers en coaches Roel, Twan en Dennis gefeliciteerd met het behalen van dit kampioenschap!

Powered by Blog Grabber