FC Cranendonck speelt gelijk tegen DOSL

FC Cranendonck speelde zondagmiddag geen grootse wedstrijd en was uiteindelijk dik tevreden met het gelijke spel thuis tegen DOSL: 2-2.FC Cranendonck speelt gelijk tegen DOSL

29-10-2018 14:02 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Hennie Roosen

FC Cranendonck speelde zondagmiddag geen grootse wedstrijd en was uiteindelijk dik tevreden met het gelijke spel thuis tegen DOSL: 2-2. FC Cranendonck kwam furieus uit de startblokken en kwam al na 3 minuten op voorsprong door Driek van de Vorst. Nog voor rust werd het 1-1. Dat was ook de ruststand. Na de thee kwamen de gasten op 1-2. Klaas van de Wildenberg kon vlak voor tijd de gelijkmaker scoren. De foto’s zijn gemaakt door Hennie Roosen.

Komende zondag neemt FC Cranendonck het op tegen RKESV. De wedstrijd begint om 14.30 uur in Ell.

Powered by Blog Grabber