Filmpjes Stichting Sint in Schoot

Stichting Sint in Schoot (SIS) is druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse ontvangst van Sinterklaas. Op zondag 18 november is het weer zover, dan kunnen kinderen uit Budel-Schoot de goedheiligman ontmoeten.Filmpjes Stichting Sint in Schoot

18-11-2018 14:02 – Ingezonden door Redactie

Stichting Sint in Schoot (SIS) is druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse ontvangst van Sinterklaas. Op zondag 18 november is het weer zover, dan kunnen kinderen uit Budel-Schoot de goedheiligman ontmoeten. Dat gebeurt dit jaar op een bijzonder energieke wijze, waarbij de voetjes flink van de vloer gaan.
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Om goed voor de dag te komen op de speciale dansvloer willen dorpsbewoners Henk en Kees net zo fit worden als discopiet en zijn collega-pieten. Wil je weten of ze dat lukt? Kijk dan naar de filmpjes op www.sintinschoot.nl, Facebook en het YouTube-kanaal van Sint in Schoot. De eerste aflevering staat inmiddels online.

Powered by Blog Grabber