Fotopelt / Postkaartjes

Zo’n 33.000 inwoners van Neerpelt en Overpelt zijn op 1 januari 2019 naar Pelt verhuisd, maar hoe laat je dat aan al je (verre) vrienden weten?Fotopelt / Postkaartjes

13-01-2019 08:44 – Ingezonden door Redactie

Zo’n 33.000 inwoners van Neerpelt en Overpelt zijn op 1 januari 2019 naar Pelt verhuisd, maar hoe laat je dat aan al je (verre) vrienden weten? De fotografen van Fotopelt.be hebben daar een oplossing voor gevonden. Tijdens de nieuwjaarsreceptie, afgelopen zondag in de sporthal van het Dommelhof, konden de Peltenaren een foto laten maken, die dan later op de dag als een postkaartje verscheen op de website (www.fotopelt.be) en op hun Facebookpagina. De Peltenaren konden zo ofwel de foto downloaden en doorsturen, ofwel het postkaartje via Facebook delen … en dat werd gretig gedaan …

Powered by Blog Grabber