Galerie 55 in Budel Dorplein zondag geopend

Het is weer lente en dus tijd om onze galerie weer open te stellen.Galerie 55 in Budel Dorplein zondag geopend

05-04-2019 11:17 – Ingezonden door Redactie

Het is weer lente en dus tijd om onze galerie weer open te stellen.
Galerie 55 is gelegen binnen het Beschermd Dorpsgezicht in Dorplein. Het is de moeite waard om naast een bezoek aan de galerie ook een wandeling te maken door het mooie fabrieksdorp met een unieke combinatie van natuur en monumenten. U bent op zondag 7 april tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom op de Marialaan 55 in Budel Dorplein.
Naast de beelden van Joop Houthuijzen kunt u in de galerie werk zien en kopen van diverse kunstenaars. Meer info op www.joophouthuijzen.nl. U kunt natuurlijk ook na telefonische afspraak een bezoek aan de galerie brengen. Dit kan via tel. 0031 62815596.

Powered by Blog Grabber