Geen punten voor vrouwen FC Cranendonck

Afgelopen zondag werden twee thuiswedstrijden gespeeld door de vrouwenteams van FC Cranendonck. Vrouwen 2 speelde tegen de nummer 2 op de ranglijst, SPV, dat als verwacht sterk begon aan de wedstrijd. FCC bood goede tegenstand, maar kon voorin niets creëren. Halverwege de wedstrijd was dan stand dan…Geen punten voor vrouwen FC Cranendonck

04-05-2018 23:34 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zondag werden twee thuiswedstrijden gespeeld door de vrouwenteams van FC Cranendonck. Vrouwen 2 speelde tegen de nummer 2 op de ranglijst, SPV, dat als verwacht sterk begon aan de wedstrijd. FCC bood goede tegenstand, maar kon voorin niets creëren. Halverwege de wedstrijd was dan stand dan ook 0-2 in het voordeel van SPV. Na rust kon FCC de druk wat opvoeren op de achterhoede, maar dit bleef zonder resultaat. SPV wist nog eenmaal te scoren, eindstand 0-3.
Vrouwen 1 wist dat het zondag, na de knappe overwinning van vorige week op Leveroy, wederom moest winnen om nacompetitie te ontlopen. Directe concurrent Festilent kwam op bezoek in Cranendonck. VR1 begon redelijk goed aan de wedstrijd en leek zich de kaas niet van het brood te laten eten. Het lot bepaalde echter anders. Een niet bewust gespeelde bal op de keeper werd door de FCC keeper opgeraapt waarna een indirecte vrije trap werd gegeven in het 16-meter gebied. Deze vrije trap werd prima uitgevoerd en belandde hoog in het doel. 0-1. Vrij snel daarna werd een fout in de achterhoede direct afgestraft en keken de dames al tegen 0-2 aan. Het spel werd er niet beter op en het vertrouwen zakte als een kaartenhuis in elkaar. Na 30 minuten stond er al 0-4 op het scorebord. In de laatste fase voor rust begon er iets van geloof terug te keren en werd dit ook beloond met een doelpunt van Very. Ruststand 1-4. Na de rust kon Festilent wat gas terugnemen en probeerde FCC snel tot scoren te komen. Verder dan wat speldenprikjes kwam dit echter niet. Na ongeveer 75 minuten wist Festilent nog een keer te scoren en beseften de dames dat dit niet meer recht te breien was. Vlak voor tijd kon Anniek vanuit een vrije trap nog wel een doelpuntje meepikken en bepaalde daarmee de eindstand op 2-5. Met nog 4 wedstrijden te spelen zal FCC volgende week punten moeten pakken in de thuiswedstrijd tegen Rood Wit ’62.

Powered by Blog Grabber