Gehandicapt KFC wint tegen Anadol

KFC was de laatste weken in niet zo een goede doen. Door nederlagen tegen Stal Sp en NO Maasland, misten ze de leidersplaats. De heenwedstrijd – op Anadol – werd ook kansloos verloren. Dus tijd voor revanche.Gehandicapt KFC wint tegen Anadol

28-02-2019 15:04 – Ingezonden door Jacky Vlassaks

KFC was de laatste weken in niet zo een goede doen. Door nederlagen tegen Stal Sp en NO Maasland, misten ze de leidersplaats. De heenwedstrijd – op Anadol – werd ook kansloos verloren. Dus tijd voor revanche.

Stelten, Marnick Emmers en Dirk Oomsels lagen in de lappenmand. Zelfs de doelman van de beloften B – Maarten Geurts – is momenteel gekwetst. Gelukkig kon KFC een beroep doen op Yannick Jakubka. Verder waren de verdedigers Jeroen Goossens en Jasper Reyskens afwezig wegens schorsing. Alsof dit nog niet genoeg was, was Joren Vrijsen gekwetst.
Tijdens de eerste helft was dan ook te zien dat het vertrouwen weg was. We zagen een gelijkopgaande eerste helft. De start was wel goed. Maar een doelpunt van Kessels werd voor buitenspel – terecht – afgekeurd. Rond het half uur zagen we een aanval van Anadol door het centrum, maar doelman Yannick redde schitterend. Een voorzet van Ferren Peeters kon door Ricardo met het hoofd niet afgewerkt worden. Ook Nick Maes kreeg een mooie kans, maar hij zocht te lang naar zijn goede voet. Een goede voorzet van Tim Strijbosch werd door Nick wel mooi afgewerkt. 1-0. Net voor de koffie werd Ferren Peeters door een bezoekend verdediger tegen de omheining geduwd. De scheidsrechter achtte de duw niet erg genoeg voor een strafschop.  Een hoofdwonde voor Ferren was het gevolg.
Ook na de pauze toonde Yannick zich een betrouwbaar sluitstuk. Met een voetveeg voorkwam hij de gelijkmaker.  Maar KFC groeide in de wedstrijd en werd duidelijk de betere ploeg. In de verdediging groeide Jorne Thys in zijn rol als centraal verdediger en keerde alles wat maar in zijn richting kwam. KFC speelde de kansen nu wel uit, maar het was telkens van net niet. Tot Tim Strijbosch vanop rechts de bal voor doel gooide en Ricardo binnenkopte. Hiermee was de beslissing gevallen en kon KFC de smaak van de overwinning nog eens proeven.
Na een weekje rust omwille van carnaval trekt KFC op zondag 10 maart naar Lindelhoeven. Hopelijk kunnen ze daar de wederopstanding verder zetten.  

Powered by Blog Grabber