Geniet van vogelconcerten

HEEZE – Staatsbosbeheer introduceert dit jaar 12 Buitengewone Belevenissen: elke maand zetten we een bijzonder natuurfenomeen centraal om zo iedereen uit te dagen de natuur in te gaan.Geniet van vogelconcerten

22-03-2019 13:39 – Ingezonden door Redactie

HEEZE – Staatsbosbeheer introduceert dit jaar 12 Buitengewone Belevenissen: elke maand zetten we een bijzonder natuurfenomeen centraal om zo iedereen uit te dagen de natuur in te gaan. Die fenomenen wil iedereen namelijk ooit in zijn of haar leven meegemaakt hebben, én ze zijn gewoon om de hoek te beleven.

In maart start de lente en de eerste vogels laten zich horen. De Buitengewone Belevenis van maart past perfect bij dit lentegevoel: want wat is er nou mooier dan op de vroege ochtend de vogels te horen fluiten. De mooie concerten vind je wat ons betreft in de natuur! Ga met ons mee om dit mooie natuurfenomeen te ervaren. We nemen je mee door een van onze mooie gebieden, laten de mooiste plekken zien, en leren je een aantal vogels te herkennen zodat je indruk kan maken op je vrienden.

Je kan ook op de Strabrechtse Heide op pad. We nemen je mee naar heidevelden en vennen. En wie weet zie je wel een klapekster. Meer info via www.staatsbosbeheer.nl/vogelsstrabrecht Kleed je op het weer en trek stevige schoenen aan. Denk aan je verrekijker en stevige schoenen. Honden zijn helaas niet toegestaan en aanmelden is verplicht. Het hele jaar door organiseren we Buitengewone Belevenissen. In april gaan we op safari in eigen land om wild te spotten. De maanden erna volgen bloemenpracht, eetbare natuur, de natuur bij nacht, reeënbronst, monumenten, paddenstoelen, werken in de natuur en tenslotte in december de roep van de bosuil.

Datum en tijd Zondag 14 april van 9.00 tot 11.30 uur.
Startpunt: Heidecafé De Strabrechtse Heide, Plaetse 71A, Heeze
Kosten: €5 volwassenen, €2,50 kinderen t/m 12 jaar
Boeken: Aanmelden verplicht. Reserveer je plek online
Meer info: www.staatsbosbeheer.nl/vogelsstrabrecht

Powered by Blog Grabber