Genieten van opera in De Hofnar

Een zeldzaam buitenkansje voor liefhebbers van opera: op zondag 8 april kunt u in De Hofnar in Valkenswaard genieten van hoogtepunten uit wereldberoemde opera’s. Een unieke belevenis voor zowel de doorgewinterde…Genieten van opera in De Hofnar

06-04-2018 11:45 – Ingezonden door Redactie

Een zeldzaam buitenkansje voor liefhebbers van opera: op zondag 8 april kunt u in De Hofnar in Valkenswaard genieten van hoogtepunten uit wereldberoemde opera’s. Een unieke belevenis voor zowel de doorgewinterde theaterbezoeker als de nieuwkomer.

Het Valkenswaards Kamerorkest presenteert de voorstelling A Night at the Opera.
Een middag vol indrukwekkende ouvertures, mooie aria’s en meeslepende duetten uit Rigoletto, Carmen, La Traviata, Madame Butterfly en vele andere. Denk aan publiekslievelingen als ‘La Donna è Mobile’, ‘Libiamo’ en het intermezzo uit Cavalleria Rusticana, naast minder bekende maar even wonderschone composities. Voor deze groots opgezette voorstelling werkt het Valkenswaards Kamerorkest samen met het Valkenswaards Kamerkoor en de twee jonge getalenteerde operazangers Pascal Pittie (tenor) en Heidi Pittie (sopraan), onder de bezielende muzikale leiding van Martijn Pepels. Pascal Pittie vertolkte al ruim dertig operarollen in binnen- en buitenland. Heidi heeft acht jaar met André Rieu de wereld rondgereisd. De presentatie is in de ervaren handen van radiopersoonlijkheid Els de Wit.

A Night at the Opera vindt plaats in Theater De Hofnar in Valkenswaard en begint om 15.00 uur. De entree bedraagt € 12,00; kinderen t/m 12 jaar € 6,00. Kaarten kopen kan op www.hofnar.nl of aan de verkoopbalie van de Hofnar, ook voorafgaand aan de voorstelling. Tip: voorkom wachten in de rij en koop kaarten à € 10,00 in de voorverkoop (geldt t/m 6 april; kortingscode VKOACTIE).

Powered by Blog Grabber