Geslaagde kienavond KVG Pelt

PELT – Zaal holheide was ook dit jaar goed gevuld tijdens de jaarlijkse kienavond van de Katholieke Vereniging voor Gehandicapten (KVG) afdeling Pelt.Geslaagde kienavond KVG Pelt

26-03-2019 15:05 – Ingezonden door Redactie

PELT – Zaal holheide was ook dit jaar goed gevuld tijdens de jaarlijkse kienavond van de Katholieke Vereniging voor Gehandicapten (KVG) afdeling Pelt. Er was een mooie prijzentafel met als hoofdprijs een fiets en als tweede hoofdprijs een tablet. Heel wat prijzen en waardebonnen werden geschonken door sponsors uit de regio. Het mooie resultaat van de kienavond geeft de KVG afdeling de mogelijkheid om hun jaarprogramma te kunnen aanbieden aan hun leden. Op het einde van de avond waren er dan ook dankwoorden voor alle sponsors, bestuursleden en vrijwillige medewerkers voor het welslagen van deze avond.  Ook werd de afspraak gemaakt voor 2020 op 14 maart op dezelfde plaats.

Foto: de winnaars van de fiets en de laptop en delegatie van KVG Bestuur.

Powered by Blog Grabber