Geslaagde  open dag Toon Hermans Huis Weert met vele haardonaties

Op Wereldkankerdag 3 februari 2019 opende het Toon Hermans Huis Weert haar deuren. Een geslaagde dag met 80 bezoekers waaronder een aantal hele speciale.Geslaagde  open dag Toon Hermans Huis Weert met vele haardonaties

16-02-2019 11:15 – Ingezonden door Redactie

Op Wereldkankerdag 3 februari 2019 opende het Toon Hermans Huis Weert haar deuren. Een geslaagde dag met 80 bezoekers waaronder een aantal hele speciale. Carool Platteel en haar team van Carool Platteel Hair en Beauty knipten die dag vele meisjes en dames die hun haar doneerden ten bate van de Stichting Haarwensen. Iedereen kreeg een prachtige make over die werd vastgelegd door de fotografen Selva Wilbers en Jeroen van Schaik. De Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat met alle staarten gratis haarwerken voor zieke kinderen worden gemaakt. Zoals een van de dames zei: “Zo mooi dat je met zoiets kleins als je haar laten knippen zoiets bijzonders voor een ziek kind kan betekenen”. Alle dames, jong en oud, gingen na de metamorfose en een rondleiding door het huis stralend weer naar huis.

Kijkje nemen
Tijdens de open dag kwamen er ook vele bezoekers “gewoon” een kijkje nemen of om deel te nemen aan de speciale Yoga workshop die werd gegeven door vaste aanbieder in het huis Harry Peijs. Een laagdrempelige dag om eens kennis te maken met deze en de vele andere activiteiten die er in het Toon Hermans Huis Weert worden georganiseerd voor eenieder die met kanker in aanraking komt. Activiteiten die gericht zijn op even lekker ontspannen, je laten verwennen en het ontmoeten van lotgenoten waar ervaringen mee kunnen worden gedeeld. Mocht u de open dag gemist hebben, geen probleem. Ook tijdens de normale openingsuren (ma-di-do 9.00-16.00 u en wo en vr 9.00- 13.00 u) kan iedereen die interesse heeft binnenlopen op de Graaf Jacobstraat nr 1, voor informatie, een kop koffie of thee en de gastvrouwen en -heren verzorgen graag een rondleiding!

Powered by Blog Grabber