Gezellige boerenbruiloft in Roesdonk

Afgelopen zaterdag was het groot feest in Roesdonk bij de Boerenbruiloft van Boer Leon en Boerin Lieke.Gezellige boerenbruiloft in Roesdonk

23-02-2019 14:00 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag was het groot feest in Roesdonk bij de Boerenbruiloft van Boer Leon en Boerin Lieke. Met de tractor, die werd bestuurd door Ome Janus van Eerd, werd Boerin Lieke thuis opgehaald. Ook de partytripper werd ingezet in de optocht. Als eerste konden alle genodigden genieten van een heerlijk diner bij Antoine. Een goede bodem voor de rest van de avond. Hierna werd het huwelijk officieel voltrokken. Na enkele bezwaren van de getuigen werd er toch besloten door de pastoor, William van Eerd (broer van Leon), om te trouwen.  Na de receptie kon iedereen genieten van roggebrood met zult van Jan en Marleen van Meijl en de krentenmik en bruidstaart van Bakkerij De Jong, waarvoor dank. Het bleef gezellig tot in de late uurtjes. Het was weer een echt Roesdonks feest. Namens Boer Leon en Boerin Lieke willen wij iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het slagen van deze avond.

Powered by Blog Grabber