Gezocht : deelnemers Fatburn Project bij Sportivo!

Sportivo is op zoek naar mensen die mee willen doen aan het Fatburn Project! Tijdens dit programma van 6 weken worden alle middelen aangereikt om gewicht te verliezen, fitter te worden en  kortom: je beter…Gezocht : deelnemers Fatburn Project bij Sportivo!

17-02-2019 21:37 – Ingezonden door Redactie

Sportivo is op zoek naar mensen die mee willen doen aan het Fatburn Project! Tijdens dit programma van 6 weken worden alle middelen aangereikt om gewicht te verliezen, fitter te worden en  kortom: je beter in je vel te voelen! En wist je dat jongeren tot 19 jaar bij Sportivo kunnen sporten aan een gereduceerd tarief? Lees snel verder en ontdek waarom Sportivo dé sportschool van Budel en omstreken is.

Het Fatburn Project is nieuw bij Sportivo. Er kunnen 20 personen deelnemen aan dit programma. Gedurende 6 weken kan je rekenen op persoonlijke begeleiding en voedingsanalyses om je doel te bereiken. Ook is er een begin- en een eindmeting zodat je precies kan zien wat je bereikt hebt na dit programma. Een ideale manier om je klaar te stomen voor de zomerperiode. Voor meer informatie kan je altijd eens binnenlopen bij Sportivo. Zij geven je graag alle info en kunnen je ook meteen aanmelden voor dit programma. Je kan ook surfen naar www.sportivo.nu Via een simpele klik op de muis ontvang je alle info over dit programma.

Momenteel stunt Sportivo trouwens met een erg scherpe actie. Jongeren tot 19 jaar kunnen er al vanaf €14,95 individueel komen sporten en deelnemen aan de groepslessen. Denk aan groepslessen als Body Attack, Spinning en Club Power. En Sportivo biedt nog veel meer (groeps)lessen aan, kijk snel op de website voor een overzicht van alle lessen. Bovendien is Sportivo 24/7 open en kan er dus gesport worden wanneer het voor jou het beste uitkomt. Wil je eerst even testen of deze sportschool wel echt bij je past? Dan kan je profiteren van een gratis proefweek, zo ervaar je meteen de goede sfeer, de kwaliteit en de begeleiding die Sportivo te bieden heeft.

Sportivo in Budel is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, personal training. Hier ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Deze sportschool beschikt over een ruime fitnessruimte die uitgerust is met modern apparatuur zodat er niet alleen prettig maar ook efficiënt gesport kan worden. Er kan vrij en onder begeleiding gesport worden in de fitnessruimte, op een zelf gekozen tijdstip. Daarnaast heeft Sportivo een mooie spinningzaal beschikbaar met maar liefst 29 fietsen. Dankzij de opzwepende muziek en gemotiveerde instructeurs ga je tot het uiterste en krijg je er een complete workout. Maar ook voor groepslessen ben je bij Sportivo aan het juiste adres. Body Attack, Body Balance, Fit & Shape, Streetdance, Freestyle Fiesta,… het is slechts een greep uit het aanbod van de groepslessen. Sportivo beschikt over vier ruime, goed geventileerde en gekoelde trainingsruimte  waardoor je er aangenaam kan sporten.

Sportivo is gelegen aan de Sportlaan 1 in Budel. Neem contact op voor meer informatie via tel. 0031 495 434141 of mail naar cranendoncksportivo@gmail.com Of loop gewoon eens binnen!

Powered by Blog Grabber