Gezocht: gedreven jobstudenten

De stad Hamont-Achel is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de paas- en zomervakantie graag de handen uit de mouwen steken.Gezocht: gedreven jobstudenten

26-02-2019 16:00 – Ingezonden door Redactie

De stad Hamont-Achel is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de paas- en zomervakantie graag de handen uit de mouwen steken. Tijdens de paasvakantie is IBO De Pagadder op zoek naar 4 jobstudenten en in de zomervakantie kan IBO De Pagadder 16 jobstudenten gebruiken, de groendienst 14 jobstudenten, de schoonmaakdienst 2 jobstudenten, de dienst secretariaat en onthaal 1 jobstudent en de dienst stadsontwikkeling ook 1 jobstudent. Om je vacant te stellen voor een van deze vacatures, dien je minstens 16 jaar oud te zijn. Voor vakantiewerk bij IBO De Pagadder is de minimum leeftijd 18 jaar. Je moet hierbij ook over een diploma middelbaar onderwijs in een sociale richting beschikken of een pedagogisch diploma hebben.

Je kandidaat stellen voor een vakantiejob bij de stad kan enkel via het online e-formulier op www.hamont-achel.be/jobstudenten. Voor de paasvakantie is dit mogelijk tot en met dinsdag 12 maart, voor vakantiejobs tijdens de zomer kan je je inschrijven tot en met zondag 31 maart. De tewerkstelling duurt ± 10 dagen per persoon. Je kan daarbij kiezen uit verschillende vastgelegde periodes, die je online terugvindt. Opgelet: onvolledige inschrijvingen worden niet aanvaard. Het aantal jobstudenten dat zich kandidaat stelt voor bepaalde functies is soms groter dan de vraag. Bij het toekennen van de contracten hanteert het stadsbestuur daarom het principe van een loting. Wie nog geen vakantiewerk bij stad Hamont-Achel heeft gedaan, krijgt daarbij voorrang.

Powered by Blog Grabber