Goe Begonne!

Carnaval 2019 is Goe Begonne in Budel. Met een natte aftrap tijdens de vijfde editie van Ut Ut Get Beginne van c.v. Buulder Buk. Het was voor waarnemend burgemeester baron Henri de Wijkerslooth de Weerdesteijn…Goe Begonne!

16-11-2018 11:37 – Ingezonden door Redactie – Foto Jos Meusen

Carnaval 2019 is Goe Begonne in Budel. Met een natte aftrap tijdens de vijfde editie van Ut Ut Get Beginne van c.v. Buulder Buk. Het was voor waarnemend burgemeester baron Henri de Wijkerslooth de Weerdesteijn een van zijn laatste publieke taken in Cranendonck om samen met Prins Frank III, Jeugdprins Tim en Jeugdprinses Floor een confettiregen af te schieten als startschot voor dit feestje. Helaas bleef het deze middag niet enkel bij de regen van gekleurde confetti. Boven verwachting hield de parachute voldoende van het hemelwater tegen om de feestvierders op het Capucijnerplein bijeen te houden. Na een eerste polonaise was het DJ Ganzz die het spektakel mocht openen gevolgd door de SpiKids die een gevarieerd en leuk programma voor de kinderen verzorgden. Ondertussen kwamen tal van zusterverenigingen uit de regio compleet met Prinsenparen in vol ornaat het feestje van verbroedering compleet maken. Dezelfde muzikanten bleken later in de setting van De Spikes in twee sessies van een uur de sfeer er goed in te houden. Om 17.30 uur stonden de Lawineboys op het Buuls openluchtpodium en DJ Jerome heeft onder meer alle jeugdige prinsen en prinsessen nog eens mooi in de spotlights gezet tijdens zijn optredens. Natuurlijk werd het Boerenpaar 2019 gepresenteerd en zorgden de mensen van de Buulder Buk ervoor dat niemand dorst hoefde te lijden tijdens Ut Get Beginne. De Buulder Buk is in elk geval Goe Begonne. Ook begonnen is een actie bij Tankstation van Horne. Daar kunt u de Buulder Buk ook helpen als u spaarkas nummer 11 steunt. Meer info: www.buulderbuk.nl

Powered by Blog Grabber