Gouden Bruiloft in de Ankerweg

Afgelopen weekend vierden de familie Vanhamel-Peeters hun 50e huwelijksverjaardag. Een delegatie van het college van burgemeester en schepenen maakte namens de gemeente de gelukwensen over en overhandigden…Gouden Bruiloft in de Ankerweg

01-05-2018 15:23 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen weekend vierden de familie Vanhamel-Peeters hun 50e huwelijksverjaardag. Een delegatie van het college van burgemeester en schepenen maakte namens de gemeente de gelukwensen over en overhandigden ze de daarbijbehorende geschenken. De familie Vanhamel-Peeters telt 2 dochters en 1 kleinzoon. Terwijl Monique instond voor het huishouden werkte Jaak beroepsmatig bij de toenmalige Rijkswacht. Hij leidde er de speurhonden op. Jaak was gekend in heel het land, zelfs op het paleis! Wist je dat Jaak de honden van wijlen koning Boudewijn opleidde en dat hij hiervoor niet alleen naar het paleis moest gaan maar dat het paleis ook naar hem kwam. Zo bracht wijlen koning Boudewijn in 1986, en in alle geheim, een bezoek aan de familie Vanhamel-Peeters in de Ankerweg.
Nogmaals proficiat.

Powered by Blog Grabber