Gouden Bruiloft in de Boelehoef

Op zaterdag 29 april vierden Albert Bax en Yvonne Donckers uit de Boelehoef hun vijftigste huwelijksverjaardag.Gouden Bruiloft in de Boelehoef

05-05-2018 10:02 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 29 april vierden Albert Bax en Yvonne Donckers uit de Boelehoef hun vijftigste huwelijksverjaardag. Hiervoor werden ze ontvangen in het gemeentehuis van Neerpelt. Albert groeide op in de Broekkant te Sint-Huibrechts-Lille. Yvonne beleefde haar jeugdjaren achtereenvolgens te Achel en op Damsheide. Sinds hun huwelijk wonen ze in de Boelehoef. Yvonne werkte een tijdlang in een sigarenfabriek. Albert startte zijn loopbouw in Pelt fabriek maar de volgende 38 jaar werkte hij voor KLIMA. Hun enige zoon zorgde intussen voor een kleinzoon en een kleindochter. Albert is al jaren lid van WTC Samen Sterk waar hij gedurende 30 jaar voorzitter was. Ondertussen gaf hij de fakkel door aan zijn zoon. Van harte gefeliciteerd!

Powered by Blog Grabber