Gouden bruiloft Mennen-Meurkens

Op 21 december 1968 traden Leo Mennen en Germaine Meurkens in Budel in het huwelijksbootje. En dus was het vandaag, 50 jaar later, tijd om hun gouden jubileum te vieren.Gouden bruiloft Mennen-Meurkens

28-12-2018 11:12 – Ingezonden door Redactie

Op 21 december 1968 traden Leo Mennen en Germaine Meurkens in Budel in het huwelijksbootje. En dus was het vandaag, 50 jaar later, tijd om hun gouden jubileum te vieren. Leo was jarenlang schoenlapper in Achel Dorp, waar hij samen met Germaine hun schoenlapperij uitbaatte. Daarnaast werkte Germaine ook als voetverzorgster. Sinds 16 jaar wonen ze in de Hubertusstraat in Sint-Huibrechts-Lille en samen hebben ze twee kinderen en vier kleinkinderen. Vandaag werden ze ontvangen door de burgemeester en schepenen op het gemeentehuis om hun gouden bruiloft te vieren, samen met hun familie, vrienden en buren. Proficiat!

Powered by Blog Grabber