Gouden bruiloft Vanhees-Eerdekens

Op 15 december was het groot feest in de Zonhoekstraat waar Gerard Vanhees en Marie Jeanne Eerdekens hun gouden bruiloft vierden. Op 13 december 1968 stapten ze in het huwelijksbootje en dus werd er vandaag…Gouden bruiloft Vanhees-Eerdekens

23-12-2018 18:01 – Ingezonden door Redactie

Op 15 december was het groot feest in de Zonhoekstraat waar Gerard Vanhees en Marie Jeanne Eerdekens hun gouden bruiloft vierden. Op 13 december 1968 stapten ze in het huwelijksbootje en dus werd er vandaag geklonken op hun 50-jarig huwelijk. Gerard werkte vele jaren lang bij Bemal in Lommel-Kolonie, terwijl Marie Jeanne eerst werkte in de kousenfabriek in de Hoekstraat om vervolgens voor het huishouden te zorgen. Nadien zorgde ze voor het onderhoud in het schooltje van Broeseind en later in de Onderwijslaan. Nu helpt ze nog steeds de zusters in het klooster nabij het rusthuis. Samen met hun drie dochters, familie, vrienden en buren werden ze vandaag ontvangen op het gemeentehuis voor een sfeervolle receptie. Proficiat!             

Powered by Blog Grabber