Gouden Bruiloft

Op 1 december werden François Claes en Alice Nijs ontvangen op het gemeentehuis van Overpelt ter gelegenheid van hun 50 jarig huwelijk.  François is afkomstig van het Haspershoven en Alice van Holheide,…Gouden Bruiloft

10-12-2018 15:50 – Ingezonden door Redactie – Foto Albert Loos

Op 1 december werden François Claes en Alice Nijs ontvangen op het gemeentehuis van Overpelt ter gelegenheid van hun 50 jarig huwelijk.  François is afkomstig van het Haspershoven en Alice van Holheide, hoewel haar ouders met het gezin naar Lommel trokken toen Alice nog klein was. Het was ook in café “De Zweep” in Lommel dat François in 1967 Alice leerde kennen. Na hun huwelijk woonden ze 5 jaar op het Haspershoven om vervolgens naar Holheide te trekken waar ze nu nog steeds wonen. François werkte op de groendienst van de gemeente Overpelt en Alice bij Brabantia in Waarle. Beiden zijn erg sportieve jubilarissen en maar liefst al 40 jaar ook fervente lopers.  Op 1 december werden ze op het gemeentehuis ontvangen samen de met kinderen, kleindochter, en de rest van de familie en vrienden om er bij een natje en een droogje het geschenk van de gemeente in ontvangst te nemen ter gelegenheid van hun gouden huwelijksjubileum. Proficiat !

Powered by Blog Grabber