Gouden schoen vrouwen KFC Hamont 99

Voor de 7de keer kozen de speelsters van KFC Hamont 99 hun gouden schoen. De speelsters kiezen een top 5 door waarvan de eerste 5 punten kreeg en de vijfde 1 punt. Deze werden samengeteld en op de eerste…Gouden schoen vrouwen KFC Hamont 99

04-05-2018 17:17 – Ingezonden door Redactie

Voor de 7de keer kozen de speelsters van KFC Hamont 99 hun gouden schoen. De speelsters kiezen een top 5 door waarvan de eerste 5 punten kreeg en de vijfde 1 punt. Deze werden samengeteld en op de eerste plaats kwam Kathleen Vangeneugden. De speelster van voetbalclub KFC Hamont 99 eindigde in deze verkiezing voor Marie Gorssen en Martine Nijs. De verkiezing is ieder jaar een plezante afsluiter van het seizoen. Kathleen kreeg de zogenaamde ‘Gouden Schoen’ uit handen van Walter Tijskens.

Powered by Blog Grabber