Gratis buttons voor juryconcerten EMJ

Zoals ieder jaar stelt het Europees Muziekfestival voor de Jeugd Neerpelt ook nu weer toegangsbuttons ter beschikking van de inwoners van Pelt en Hamont-Achel. De buttons geven op zaterdag 4 en zondag…Gratis buttons voor juryconcerten EMJ

08-04-2019 18:34 – Ingezonden door Redactie

Zoals ieder jaar stelt het Europees Muziekfestival voor de Jeugd Neerpelt ook nu weer toegangsbuttons ter beschikking van de inwoners van Pelt en Hamont-Achel. De buttons geven op zaterdag 4 en zondag 5 mei gratis toegang tot alle juryconcerten in alle concertzalen. Met deze actie wenst het EMJ het festival extra toegankelijk te maken voor inwoners van Pelt en Hamont-Achel en hen tevens in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met hoogstaande muzikale uitvoeringen en de bijzondere sfeer tijdens het EMJ.
Vanaf woensdag 3 april kunnen belangstellenden, op vertoon van hun identiteitskaart, een button afhalen in de bibliotheek in Neerpelt-centrum, aan de vrijetijdsbalie in CC Palethe in Overpelt en bij de UIT-punten in zowel Hamont als in Achel. Het is wenselijk zeker niet te lang te wachten met het afhalen van een button.

Powered by Blog Grabber