Gratis workshop over ‘mogelijkheden rondom anders besturen’

Op woensdag 21 november organiseert het vrijwilligerscollege van Punt Welzijn in samenwerking met de Sesamacademie een workshop over ‘mogelijkheden rondom anders besturen’. Deze workshop is speciaal gericht op bestuurders van verenigingen en stichtingen in Weert. Bestuursleden zijn bij veel verenigingen…Gratis workshop over ‘mogelijkheden rondom anders besturen’

22-11-2018 20:57 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 21 november organiseert het vrijwilligerscollege van Punt Welzijn in samenwerking met de Sesamacademie een workshop over ‘mogelijkheden rondom anders besturen’. Deze workshop is speciaal gericht op bestuurders van verenigingen en stichtingen in Weert. Bestuursleden zijn bij veel verenigingen een schaarste, maar vaak wordt er niet stil gestaan bij de mogelijkheden om ánders te besturen. De Sesamacademie is expert op het gebied van bestuurlijke- en organisatorische vraagstukken bij vrijwilligersorganisaties en heeft deze workshop eerder succesvol aangeboden in Eindhoven.

In het eerste deel van de workshop wordt verteld over de benodigdheden om een organisatie aan te sturen.  Vervolgens wordt er interactief aan de slag gegaan in groepen waarbij iedereen een eigen ‘bedrijfsdiagnose’ gaat maken. Deze diagnoses worden besproken in verschillende subgroepen, waarbij organisaties ook van elkaar leren. Met een gezamenlijke afsluiting zal de avond eindigen rond 21.00 uur.

De gratis avond vindt plaats op woensdag 21 november van 19.00 tot 21.00 (inloop vanaf 18.45). Voor een lekkere kop koffie of thee wordt gezorgd. Per vereniging zijn er twee personen welkom. Na afloop krijgt iedereen beknopte informatie mee naar huis. Locatie: Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3, Weert

Meer informatie en een link om aan te melden staan  op www.goedbezigweert.nu. Direct aanmelden kan ook via goedbezigweert@gmail.com o.v.v. de naam van de bijeenkomst, uw naam en telefoonnummer. LET OP: er is plek voor maximaal 40 personen!

Powered by Blog Grabber