Groe-wete Carnavalszitting Teutepeuters

Zaterdag 17 november organiseerde Carnavalsvereniging De Teutepeuters de 53e Groe-wete carnavalszitting in De Posthoorn te Hamont. Met 530 aanwezigen was de zaal weer goed gevuld. Het motto van dit jaar…Groe-wete Carnavalszitting Teutepeuters

23-11-2018 14:21 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 17 november organiseerde Carnavalsvereniging De Teutepeuters de 53e Groe-wete carnavalszitting in De Posthoorn te Hamont.
Met 530 aanwezigen was de zaal weer goed gevuld. Het motto van dit jaar is: “Wèllie vieren carnaval zonder umweeg!”. De Orde Lachend Limburg werd dit jaar uitgereikt aan Danny Vandersmissen uit
Genk, 26 jaar lang secretaris en ondervoorzitter van Liveke,  nu ere bestuurslid van Liveke, en voorzitter van de confrérie van de “Gulle
Lach” in Genk. Optredens waren er van de Limaros (gardedans) uit Kaulille, buuts van Frank Schrijen, Jasper van Gerwen en Freddy v.d.Elzen. Ook was er een bandparodie van De Vlaegelkes met een volledig nieuwe act en muzikale optredens van Marleen Mols en De Deurzakkers. De zitting werd afgesloten met het eindnummer van De Teutepeuters. En de muzikale begeleiding van de avond was in handen van “Neet sjoen mèr hel” uit Elen.

Powered by Blog Grabber