Groep 6 De Schatkist bezoekt gemeentehuis

Maandagochtend heeft groep 6 van basisschool De Schatkist een bezoek gebracht aan het gemeentehuis van Cranendonck en burgemeester Wijkerslooth.Groep 6 De Schatkist bezoekt gemeentehuis

25-04-2018 07:13 – Ingezonden door redactie

Maandagochtend heeft groep 6 van basisschool De Schatkist een bezoek gebracht aan het gemeentehuis van Cranendonck en burgemeester Wijkerslooth. De klas mocht langskomen omdat ze brieven hadden geschreven aan de burgemeester. Tijdens aardrijkskunde hebben de kinderen geleerd wat de gemeente is en tijdens taal hebben ze geleerd hoe ze een nette brief moeten schrijven aan de burgemeester. De kinderen van groep 6 mochten een kijkje komen nemen in de vergaderzaal en kregen uitleg over wat de gemeente en de burgemeester allemaal doen. De burgemeester beantwoordde uiteenlopende vragen van de kinderen van “Wat doet een wethouder” tot “Heeft u een huisdier?” Het was een leerzame en leuke ochtend op het gemeentehuis!

Powered by Blog Grabber