Groep Corine Wouters exposeert in het Oude Kerkje

MIDDELBEERS – In het weekend van 23 en 24 maart treft u een bijzondere expositie van groep Corine Wouters in het Oude Kerkje in Middelbeers.Groep Corine Wouters exposeert in het Oude Kerkje

23-03-2019 14:05 – Ingezonden door Redactie

MIDDELBEERS – In het weekend van 23 en 24 maart treft u een bijzondere expositie van groep Corine Wouters in het Oude Kerkje in Middelbeers. Deze groep is ontstaan vanuit een workshop in het atelier van Corine Wouters. Egbert is woonachtig in Esbeek en de anderen in Oost-, west- en Middelbeers.

Corine Wouters: “Hoe mooi zou ‘t zijn, als een penseel de werkelijkheid kan vervangen. Kijken naar mijn werk kan kleur aan je leven geven.”  Tijn van Doormaal is de jongste in onze creatieve groep, hij is 11 jaar. Tijn maakt kleurrijk werk met een voorkeur voor blauwe, schildert liefst dieren. Hij kan ook goed tekenen. Hij vertelt een verhaal met zijn werk. Margot Arts maakt vrolijk, kleurrijk werk, op haar eigen creatieve manier en werkt graag in combinatie met een paletmes.  Thamila Scheepens is creatief, uniek, soms maakt ze collages. Zij werkt op basis van haar gevoel en laat laag over laag dingen ontstaan. Zij werkt graag met ecoline. Egbert Stellinga schildert graag de natuur, bomen. Werkt laag over laag, voornamelijk met een paletmes. Hij heeft een vlotte penseelstreek. Diny Scheepens volgt haar gevoel en  werkt met veel materialen, zoals papier, stof, knopen, hout , bladeren, die ze op geheel eigen wijze verwerkt in haar werk.

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13.00 tot 17.00 uur, op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is 2,00 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.
Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje

Powered by Blog Grabber