Groepswandeling Diabetesliga

De diabetesliga Noord-Limburg nodigt iedereen uit voor haar maandelijkse groepswandeling. Deze wandeling is ongeveer 5 kilometer lang en gaat door op zaterdag 13 april.Groepswandeling Diabetesliga

08-04-2019 18:32 – Ingezonden door Redactie

De diabetesliga Noord-Limburg nodigt iedereen uit voor haar maandelijkse groepswandeling. Deze wandeling is ongeveer 5 kilometer lang en gaat door op zaterdag 13 april. De wandelaars komen samen in ‘t Lochterhuis een de Eindhovensebaan 25 te Hechtel-Eksel. Men vertrekt stipt om 14 uur. De deelname is gratis. Alle diabeten, familie, vrienden en sportievelingen zijn van harte welkom. Voor meer info, telefoon 0032 479 681116. Kan je er nu niet bij zijn, plan dan alvast de volgende datum in je agenda:
Zaterdag 18 mei 2019. Dan wordt gestart bij het Buurthuis aan de Heidestraat  te Heppen.

Powered by Blog Grabber