Groepswandelingen V.V.V. Hamont-Achel

Ook in 2019 organiseert V.V.V. Hamont-Achel groepswandelingen. Deze wandelingen zijn 1 x per maand, behalve in de maanden januari, juni, juli en augustus.Groepswandelingen V.V.V. Hamont-Achel

23-01-2019 09:41 – Ingezonden door Redactie

Ook in 2019 organiseert V.V.V. Hamont-Achel groepswandelingen. Deze wandelingen zijn 1 x per maand, behalve in de maanden januari, juni, juli en augustus. Zo zijn er 8 wandelingen van 6 à 7 km, ideaal voor de gemotiveerde wandelaars. We zullen tegen 4 à 5 km per uur wandelen. De start is steeds om 09.30 uur maar hou er rekening mee, de vertrekplaats is steeds verschillend, dit naar gelang de wandeling die gemaakt wordt.  Bij elke vertrekplaats is er voldoende parkeermogelijkheid. Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom. De eerste wandeling gaat door op zondag 10 februari. Deze wandeling zal een 6 à 7 km zijn, ideaal voor de gemotiveerde wandelaars. We zullen tegen 4 à 5 km per uur wandelen. Vertrek om 09.30 uur aan Domein de Bever, Beverbekerdijk 50, 3930 Hamont-Achel. Voor meer informatie kan je terecht bij het V.V.V. Hamont-Achel op het nummer 0032 11 64 60 70 of via info@toerisme-hamont-achel.be. Dit is volledig gratis en zonder inschrijvingen. Dus iedereen van harte welkom.

Powered by Blog Grabber