Groot Orkest Muziekvereniging de Poort van Brabant presenteert’ Hollandse avond‘ ?

Op vrijdag 18 mei gaat de theaterzaal van de Smeltkroes gevuld worden met muziek puur en alleen van Nederlandse bodem. Gezongen door Bas, Manuela, Davy, Eline, Pim en Leonoor onder begeleiding van het…Groot Orkest Muziekvereniging de Poort van Brabant presenteert’ Hollandse avond‘ ?

21-04-2018 22:04 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 18 mei gaat de theaterzaal van de Smeltkroes gevuld worden met muziek puur en alleen van Nederlandse bodem. Gezongen door Bas, Manuela, Davy, Eline, Pim en Leonoor onder begeleiding van het Groot Orkest wordt het een bijzondere happening. Een programma met alleen maar bekende nummers van o.a. Wim Sonneveld, Racoon en Doe Maar. Van nostalgisch tot eigentijds, van luisteren tot meezingen. Naast de vocale nummers twee prachtig gearrangeerde medleys van nog meer Nederlandse toppers. Een concert vol zeer herkenbare Hollandse muziek dat garant staat voor een erg leuk avondvullend programma. Het concert begint op 18 mei om 20.15 uur en vanaf 19.45 uur is de zaal open. De kaartjes kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar bij De Smeltkroes en Café Borgondia in Maarheeze. https://www.facebook.com/PvBMaarheeze/

Powered by Blog Grabber