Groot Succes 2 (try out), Ronald Snijders

De komiek, tv-presentator en Nederlandse schrijver Ronald Snijder is op zaterdag 5 januari te zien in De Hofnar met zijn voorstelling Groot Succes 2. Dit is de opvolger van Groot Succes, al is deze show…Groot Succes 2 (try out), Ronald Snijders

02-01-2019 14:43 – Ingezonden door Redactie

De komiek, tv-presentator en Nederlandse schrijver Ronald Snijder is op zaterdag 5 januari te zien in De Hofnar met zijn voorstelling Groot Succes 2. Dit is de opvolger van Groot Succes, al is deze show niet in de theaters te zien geweest. Verwacht veel onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels. Ook leest Ronald voor uit zijn eigen werk, met nieuwe teksten waarin onze taal op vrolijke wijze verliest van zijn humor.

Ronald Snijders maakte eerder ‘One Man Show’ en ‘Welke Show’. Hij schreef onder andere de bestsellers ‘De Schrikkelkalender 2016′,’ De Alfabetweter’, ‘1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden’ en ‘Kopdichtbundel’, een bundeling van zijn columns uit Het Parool. Sinds 2017 schrijft Ronald Snijders mee aan het nieuwe kinderprogramma ‘De Boterhamshow’. Kaarten zijn te bestellen via www.hofnar.nl, aan de verkoopbalie (ma t/m vr 09.30 – 17.00 u, za 18.30 – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar 0031 40 2074020.

Powered by Blog Grabber